Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

14 mei, 2024

Samen naar de top: onze klanten verdienen Goud!

De zomer van 2024 staat in het teken van de Olympische Spelen in Parijs. Net als de Nederlandse topatleten hebben onze klanten en wij bij KATE Innovations de ambitie om voor goud te gaan met een paar grootse groeiambities. Tijd om de vastgoedwereld mee te nemen in alle innovaties die eraan komen.

 

Het startschot voor deze voortvarende groeiambities komt voort uit een mooie investering die KATE Innovations recent ontving van BORON, de investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen. Deze extra investering stelt KATE in staat nog meer energie te steken in klanten en medewerkers, een verbeterslag door te voeren in de bestaande producten, en om een gloednieuw softwareplatform te lanceren voor taxateurs, makelaars, financiers en eigenaren.

 

De markt staat in de startblokken

Omdat we met beide benen stevig in de vastgoedmarkt staan, zien we dat de markt klaar is voor de toekomst. De adoptie van nieuwe technologieën is de afgelopen twee jaar enorm toegenomen. We zien dat onze klanten bereid zijn om te investeren in digitalisering. Tijd voor de volgende stap, volgens KATE CEO Erik Schlooz: “Wij zijn de koploper op het gebied van digitalisering. Innovatie is erg belangrijk. Samen met onze klanten investeren we volop in de taxateur van de toekomst en gerelateerde software-oplossingen. Want met alles wat we doen, streven we naar goud voor onze gebruikers.”

 

Klantbetrokkenheid

“Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons”, benadrukt Schlooz. “We betrekken hen dan ook graag in onze toekomstplannen. Wat is hun mening? Wat kunnen we verbeteren? Dat doen we bijvoorbeeld met klantsessies en inspiratiesessies. Zo zorgen we er keer op keer voor dat we de verwachtingen van taxateurs, makelaars, financiers en eigenaren overtreffen.”

 

Een gloednieuw softwareplatform

KATE werkt ook hard aan de verwezenlijking van een gloednieuw state of the art softwareplatform. Schlooz vertelt vol enthousiasme: “We gaan acht jaar ervaring in een compleet nieuw jasje steken. Zodat onze klanten nóg beter voorbereid zijn op de toekomst: een nog sneller systeem, dat uiterst gebruiksvriendelijk is en nog verder inzet op digitalisering en verduurzaming.”

Een mooie ontwikkeling: “We zijn al ruim een jaar bezig met de bouw van het nieuwe platform. Maar kunnen nu echt de puntjes-op-de-i zetten, zodat we uitblinken in prestaties en resultaat. We hopen het nieuwe platform in december 2024 te lanceren. We implementeren nieuwe technologieën, zetten duurzaamheid beter op de kaart en rollen versneld nieuwe producten uit.”

De vernieuwing van de software betekent een flinke stap voorwaarts voor klanten en een verbreding van het productportfolio. KATE is vastbesloten om met dit toonaangevende platform de verwachtingen van de vastgoedwereld te overtreffen. “We bouwen volop aan een sterke basis voor de toekomst. We zeggen zelf altijd: ‘Het beste taxatieplatform, nu nog beter!’ We doen er dan ook alles aan om een mooie eindsprint neer te zetten richting december 2024. Kortom: dé Gouden software-oplossing.”

 

Investeren in ons hart

Hoe KATE voor goud gaat? Met toewijding en teamwork. “Elke topatleet weet: succes is niet alleen afhankelijk van de individuele inspanning, maar ook van een sterk team dat achter je staat”, legt Schlooz uit. “Daarom zijn we ook erg trots en blij met onze mensen. Zij zijn het kloppende hart van KATE, en we investeren graag in hen.”

Dat doet KATE onder andere door trainingen en inspiratiesessies voor hun medewerkers te organiseren. “Zo ontwikkelen en benutten we alle kennis en talent die in ons bedrijf zit. En kunnen we onze klanten nóg beter bedienen.”

 

Gaan voor goud: doe je mee?

KATE gaat voor goud. Maar dat kunnen we niet zonder jou. We nodigen iedereen in de vastgoedwereld uit om ons team te versterken. Laten we elkaar motiveren om scherpe doelen te stellen, te kijken naar optimaliseringsmogelijkheden, en om te werken aan de Gouden medaille voor vastgoed digitalisering. Wij zijn klaar voor de toekomst. Doe je mee? Samen gaan we voor goud!

More news