Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

1 oktober, 2018

Capital Value Taxaties Sluit samenwerkingsovereenkomst met KATE Innovations

Capital Value Taxaties heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met KATE Innovations, een jong innovatief bedrijf dat een digitaal platform biedt om taxatieprocessen efficiënter in te richten en te optimaliseren. Hiermee speelt Capital Value Taxaties in op de digitale veranderingen in de toekomst van taxaties.

KATE Innovations is een snelgroeiend bedrijf dat in 2015 is opgericht. KATE biedt digitale oplossingen om interne data te structureren en om sneller data uit te wisselen met klanten. Een voorbeeld daarvan is SBR, een universele data-uitwisseling met banken op basis van vastgoedtaxonomie. Erik Schlooz, directeur KATE Innovations: “De visie van Capital Value sluit goed aan bij de ontwikkelingen van ons platform. Dat we beiden gesitueerd zijn in Utrecht geeft extra glans aan de samenwerking.”

Ruben Smulders, directeur Capital Value: “We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met KATE Innovations. Wij zijn beiden jonge, snelgroeiende en innovatieve organisaties en onze ambities sluiten goed op elkaar aan. Wij hebben de wens om voorop te lopen in de ontwikkelingen van deze tijd. Door samenwerking met KATE kunnen wij onze taxatieprocessen nog beter structureren en efficiënter laten verlopen. Dat is van groot belang bij het toenemend aantal taxatieopdrachten dat wij op jaarbasis uitvoeren.”

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/capital-value-taxaties-sluit-samenwerkingsovereenkomst-met-kate-innovations

 

English translation:

 

Capital Value signs collaboration agreement with KATE Innovations

On September 30, KATE Innovations signed a collaboration agreement with Capital Value. Team KATE is looking forward to working together with this fellow young, innovative and fast growing company. Ruben Smulders, Managing Director of Capital Value: “We have the wish to lead the way when it comes to innovative developments of today. Through the collaboration with KATE, we are able to structure our valuation processes even better, and make them more efficient. This is of great importance in the increasing amount of valuations that we do each year”.

More news