Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

19 februari, 2024

KATE Innovations integreert DuPa 2.0 in taxatiesoftware in samenwerking met CFP Green Buildings

KATE Innovations heeft per 15 februari 2024 de DuPa Module van CFP Green Buildings in haar taxatiesoftware geïntegreerd. Hierdoor zijn taxateurs een stuk minder tijd kwijt met het vullen van de Duurzaamheidsparagraaf 2.0 (DuPa 2.0). KATE Innovations brengt het vullen en interpreteren van de DuPa 2.0 met deze automatisering terug van 3 uur naar drie kwartier.

 

DuPa Module in software KATE Innovations

De expertise van CFP Green Buildings op het gebied van duurzaamheidsanalyse maakt het mogelijk om gedetailleerde inzichten te bieden in duurzaamheidsprestaties van gebouwen met behulp van online tools. Met de Duurzaamheidsparagraaf Module (DuPa Module) kunnen taxateurs hun klanten voorzien van uitgebreide rapporten die niet alleen de financiële waarde van vastgoed weerspiegelen, maar ook de duurzaamheidsprestaties ervan. Ook worden mogelijke investeringen om een beter energielabel te behalen inzichtelijk gemaakt.

 

Grootste duurzaamheidsdatabase van Nederland

Door de samenwerking van KATE Innovations en CFP krijgen taxateurs direct toegang tot de grootste duurzaamheidsdatabase van Nederland: meer dan 3.500.000 gebouwen zijn door CFP gecategoriseerd met verschillende duurzaamheidsparameters. Dit maakt CFP de partij met de hoogste kwaliteit duurzaamheidsdata.

 

Nieuwe standaard in taxatiesoftware

Erik Schlooz, CEO van KATE Innovations: “CFP is al jaren de digitale marktstandaard voor financiële dienstverleners, vastgoedeigenaren en taxateurs als het gaat om duurzaamheidsdata. Door onze krachten te bundelen, kunnen we 70% van de DuPa 2.0 geautomatiseerd beschikbaar stellen. CFP biedt op dat gebied de hoogste kwaliteit data op de meest efficiënte manier. Met deze strategische samenwerking bundelen we de krachten om een nieuwe standaard neer te zetten in taxatiesoftware.”

Bram Adema, CEO van CFP Green Buildings: “CFP is verheugd om samen te werken met KATE. Door onze expertise op het gebied van duurzaamheidsdata te combineren met de expertise van KATE op het gebied van taxatiesoftware, kunnen we taxateurs voorzien van de meest uitgebreide en nauwkeurige informatie. Hiermee kunnen ze beter geïnformeerde beslissingen nemen voor hun klanten en het verschil gaan maken.

 

>> Ik wil gebruikmaken van de CFP DuPa module

More news