Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

10 juli, 2023

Koppeling tussen Agrimeter en KATE Innovations

De afgelopen maanden is gewerkt aan een API-koppeling tussen Agrimeter en KATE Innovations. Daarmee gaan gebruikers van Agrimeter en KATE Innovations nog efficiënter werken. De koppeling tussen de twee systemen zorgt ervoor dat gegevens van referentieobjecten direct worden ingelezen. De taxateur hoeft de adresgegevens, kenmerken, en transactiegegevens niet meer handmatig in te voeren. De koppeling is inmiddels technisch gereed en zal na de testfase beschikbaar komen.

 

Agrarische database

Agrimeter is een agrarische database ontwikkeld door Vastgoedpro en de NVR. De database geeft via een kaartgedreven userinterface toegang tot alle agrarische transacties waarbij de taxateur de keuze kan maken tussen zuivere grond transacties en transacties van agrarische bedrijven.

 

Expert op gebied van agrarisch en commercieel vastgoed

KATE Innovations is een softwareleverancier van taxatiesoftware. De focus bij KATE Innovations ligt op het efficiënt kunnen uitvoeren en rapporteren van taxaties van agrarisch en commercieel vastgoed. Daarnaast geeft KATE Innovations de mogelijkheid aan taxateurs om taxaties in XBRL aan te leveren bij banken via SBR NEXUS.

 

Branchebreed data delen

Agrimeter en KATE Innovations werken vanuit de overtuiging dat het essentieel is om branchebreed data te delen om zo tot een hoogwaardige database te komen. Gebruikers van Agrimeter hebben de mogelijkheid om naast de beschikbare informatie vanuit het systeem op objectniveau een eigen dossier toe te voegen met media, kenmerken, omschrijvingen, gebouwinformatie, bedrijfsspecifieke gegevens en meer. Het dossier kan op aanvraag door andere Agrimeter gebruikers worden geraadpleegd.

 

Bekijk hieronder de instructievideo:

More news