Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

4 maart, 2024

DuPa module beschikbaar in KATE software

Sinds 16 februari is het voor alle klanten van KATE mogelijk om de duurzaamheidsinformatie van DuPa 2.0 te verwerken in KATE. Dit kan op 2 verschillende manieren:

 

1. Selecteer DuPa 2.0 zoals op de afbeelding weergegeven

Bij deze optie wordt de ingevoerde informatie tot een nieuw design verwerkt en data op datapuntniveau opgeslagen.

 

2. Voeg een PDF toe bij ‘Upload eigen DuPa rapport’

Bij deze optie kunt u de PDF van de gewenste leverancier toevoegen. KATE werkt samen met CFP. Om een DuPa rapport te uploaden, is het belangrijk dat u een account aanmaakt bij CFP. In deze e-mail leest u hoe dat moet.

 

Activeer uw account bij CFP

Doorloop onderstaande stappen voor het activeren van uw account bij CFP:

 

1. Meld u eerst aan via het aanmeldformulier

2. Na uw aanmelding verwerkt CFP Green Buildings uw gegevens en ontvangt u binnen enkele werkdagen een e-mail met instructies om uw account aan te maken voor de DuPa Module in de Green Building Tool.

3. Met uw account kunt u vervolgens gebouwen toevoegen en beginnen met het gebruik van de DuPa Module om de duurzaamheid van uw gebouwen te analyseren en te verbeteren. U kunt dit account tot 1 april gratis gebruiken.

 

Instructievideo ‘Gebruik DuPa module CFP’

Wilt u weten hoe u de DuPa Module kunt gebruiken? Bekijk dan de instructievideo. Hierin wordt u stap voor stap meegenomen door de module.

 

Directe koppeling met CFP

Zoals u wellicht weet werken wij hard aan een directe koppeling met CFP. Hierdoor kan 70% van de informatie direct worden ingeladen in KATE. Tot die tijd kunt u deze gegevens ophalen bij CFP. U bepaalt zelf of u de PDF van CFP wilt toevoegen of dat u de informatie handmatig in onze software wilt verwerken. Totdat de directe koppeling live is, kunt u kosteloos gebruikmaken van de CFP omgeving.

 

Meerdere VBO ID’s: hoe werkt dit in de software?

De data die je per taxatie krijgt is van één vbo-object. Op dit moment is het nog niet mogelijk om meerdere VBO ID’s tegelijk op te nemen in één taxatie. Als u meerdere VBO ID’s heeft, raden wij u aan te overleggen met uw opdrachtgever hoe u dit kunt oplossen. Banken zijn op de hoogte van dit marktbrede probleem. Wij verwachten dat we hiervoor begin juni een passende oplossing in onze software hebben.

 

More news