Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

KATE’s verhaal

KATE Innovations is in 2016 opgericht door Rutger Janssen, Erik Schlooz en Roderik Gerritsma uit frustratie over het inefficiënte waarderingsproces van commercieel vastgoed. Als het gaat om het aanpassen aan de digitale wereld van vandaag, loopt de commerciële vastgoedsector achter. De disruptie van deze sector vraagt om innovatieve veranderingen. Daarom heeft KATE software ontwikkeld die het hele waarderingsproces van A tot Z organiseert. Zo kunnen vastgoedondernemingen hun data structureren, hun workflow optimaliseren en nieuwe en toekomstbestendige businessmodellen ontwikkelen. Daarnaast biedt KATE IT-oplossingen die de samenwerking tussen adviseurs, banken en vastgoedeigenaren binnen het ecosysteem van de vastgoedsector verbeteren.

Ontmoet het team van KATE

Erik Schlooz

Managing Director

Erik is altijd op zoek naar kansen. Hij is buitengewoon gemotiveerd om innovatie in de vastgoedsector te stimuleren en enthousiast over de veranderende omgeving nu de vastgoedmarkt eindelijk het digitale tijdperk ingaat. Slechts één ding kan hem kalmeren: golf!

LinkedIn

Rutger Janssen

Director Business Development

Na meer dan tien jaar in de makelaardij te hebben gewerkt, wist Rutger dat de sector drastische innovatie nodig had. Hij verliet zijn werk als taxateur en stortte zich op het ondernemerschap met de missie van KATE om de manier waarop onroerend goed werkt te veranderen!

LinkedIn

Roderik Gerritsma

Director Development

Tussen 2015 en vandaag is Roderik erin geslaagd om het KATE-platform vanaf de grond af op te bouwen en om te vormen tot de succesvolle software die het nu is. Deze man kent elke centimeter van KATE. Onderschat bovendien zijn vernietigende tennisservice niet!

LinkedIn

Niels Wever

Product Owner

Niels is onze producteigenaar. Zijn missie is om business en ontwikkeling met elkaar te verbinden. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd bij hem terecht. In het weekend drumt Niels graag in zijn band: Chad Smith is niets vergeleken met hem!

LinkedIn

Roald Neuteboom

Big Data Hero

Roald is onze big data-held. Hij streeft ernaar om zoveel mogelijk uit de gegevens van KATE te halen. In zijn vrije tijd houdt hij van basketballen en dansen. Hij houdt ook van zijn computerhardware en games.

LinkedIn

José Bloothoofd

Manager Bedrijfsvoering

Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken want José maakt deel uit van ons team. Deze supervrouw kan je overal mee helpen. Dus bel ons gerust als je vragen hebt over ons bedrijf, ons team of vacatures.

LinkedIn

Diana Martins

Frontend developer

Diana komt oorspronkelijk uit Porto (Portugal). Diana is gepassioneerd over het oplossen van problemen met vindingrijke oplossingen. Boekentip nodig? Diana houdt van lezen, tijd doorbrengen met haar vrienden in het weekend of nieuwe bieren proberen.

LinkedIn

Lefteris Karagiorgis

Backend PHP developer

Lefteris komt uit Cyprus. Wat hij het leukst vindt aan het zijn van een ontwikkelaar, is de mogelijkheid om complexe en uitdagende problemen op te lossen en samen te werken met grote geesten over de hele wereld. In zijn vrije tijd is hij graag buiten, speelt hij met katten en luistert hij naar muziek.

LinkedIn

Nick

Software Architect

Nick creëert de beste oplossingen voor softwaretoepassingen. Houdt van het organiseren van de Womibo (naast de Vrijmibo). Daarnaast is hij de beste klusser en houdt hij van rood pleisteren van muren of het verbouwen van zijn badkamer.

LinkedIn

Tommie Daamen

Business IT Consultant

Met 2 jaar ervaring in BOG-taxaties, heeft Tommie zijn taxatiekennis toegepast voor diverse opdrachtgevers, variërend van internationale investeerders tot particuliere beleggers. Hij gaat graag naar cabaret en waardeerd authenticiteit, eerlijkheid en gedrevenheid in zowel zijn professionele als persoonlijke leven.

LinkedIn

Ruben Bardok

Support desk

Ruben brengt creativiteit in het spel. Is zeer gemotiveerd om de problemen van gebruikers op te lossen en een positieve bijdrage te leveren aan KATE. Hij heeft een constant groeiende verzameling bordspellen, is een powerlifter, maakt graag muziek en is ook de eigenaar van twee prachtige katten.

LinkedIn

Lisanne Ooievaar

Business Consultant

Lisanne combineert haar passie voor vastgoed met klantgerichtheid om zo tot de beste oplossingen te komen voor onze klanten. Ook is ze vaak te vinden op de padelbaan.

LinkedIn

Marcus Ferreira de Moura

Data Analyst

Marcus is onze data-analist bij KATE Innovations. Hij excelleert in data-analyse, biedt waardevolle inzichten voor ons team en klanten, en geniet van sport in zijn vrije tijd terwijl hij zich blijft ontwikkelen.

LinkedIn

Mario Nezmah

Front-end developer

Mario is een gepassioneerde ontwikkelaar die dol is op coderen. Altijd streven naar het bouwen van een geweldige frontend voor de KATE-applicatie. Hij is het aanspreekpunt als het gaat om het voldoen aan de wensen van de klant bij een nieuwe implementatie of het up-to-date houden van de code. Als hij niet achter het scherm zit, is hij te zien terwijl hij de natuur verkent door te fietsen of te wandelen.

LinkedIn

Janek Ozga

Frontend Engineer

Janek werkt graag aan innovatieve, duurzame producten en concepten en voelde zich thuis bij Kate! Hij stelt de gebruiker en het doel centraal, niet de middelen. Hij heeft meerdere jaren ervaring in een breed scala van disciplines, met een focus op front-end webontwikkeling, en houdt van buiten wandelen, skiën, hardlopen en tuinieren.

LinkedIn

Vincenzo Buczynski

Marketeer

Maak kennis met Vincenzo, een student International Business uit Zuid-Afrika. Zijn taak is het creëren van innovatieve en creatieve inhoud voor de behoeften van KATE. Geïnspireerd om de grenzen van contentmarketing te verleggen, gebruikt hij geavanceerde technologische hulpmiddelen in zijn voordeel.

LinkedIn

You?

Servicedesk & supportteam member

Je bent een van de beste supportteamleden die er is en je wilt deze plek echt claimen. Nu toepassen!

LinkedIn

You?

Business IT Consultant

Je bent een van de beste IT-professionals die er zijn, en je staat te popelen om die plek te claimen. Nu toepassen!

LinkedIn

Wil je deel uitmaken van Team KATE?

Zie het stukje code aan de linkerkant. Als je er doorheen komt, weet je wat je te doen staat ;). Neem contact met ons op via jobs@kateinnovations.com.

Kijk op onze vacaturepagina om te zien welke functies beschikbaar zijn.