Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

13 juli, 2023

Nu ook aanleveren via XBRL met ING via KATE Innovations

Het is zover: Taxatiepartners zijn per direct in staat om via KATE Innovations ondertekende SBR Taxatierapporten uit te wisselen met ING. Met deze ontwikkeling zet KATE Innovations zet de volgende stap in het taxeren van de toekomst.

 

Roy Jongerius van ING:
“Begin 2019 verzocht ING Bank N.V. (hierna: ING) aan haar taxatiepartners om alle reguliere taxaties die in opdracht van ING worden uitgevoerd, conform de Vastgoedtaxonomie aan te leveren via SBR Nexus in XBRL. Met dit bericht willen wij u informeren dat dit vanaf 1 juli 2023 voor de taxatiepartners van ING ook mogelijk is met de software van KATE Innovations.”

 

Wat is XBRL

XBRL, ofwel eXtensible Business Reporting Language, is een wereldwijde standaard voor het uitwisselen van zakelijke gegevens. Deze taal maakt het mogelijk om financiële informatie op een efficiënte en betrouwbare manier uit te wisselen tussen verschillende systemen en partijen. Met de XBRL-koppeling in KATE-software kunnen taxateurs nu bij ING aanleveren.

 

Aanpasbaar rapportage template

Was het nu toe zo dat elk taxatierapport er hetzelfde uit zag, is het met de software van KATE Innovations nu mogelijk om de taxatierapporten aan te passen. Taxateurs kunnen hun eigen template ontwerpen en hun eigen look & feel doorvoeren in de rapporten die bij hun klanten terecht komen. Dit in combinatie met aanleveren via XBRL, maakt dat taxateurs een unieke kans hebben om zich middels een custom rapport te onderscheiden en deze snel en eenvoudig aan te leveren via XBRL.

 

Wie is KATE

KATE Innovations is in 2016 opgericht om het waarderingsproces van commercieel vastgoed efficiënter te maken door middel van digitalisering. KATE’s software organiseert het gehele waarderingsproces van A tot Z. Zo kunnen vastgoedbedrijven hun data structureren, hun workflow optimaliseren en nieuwe en toekomstbestendige businessmodellen ontwikkelen. KATE biedt IT-oplossingen die de samenwerking tussen adviseurs, banken en eigenaren binnen het ecosysteem van de vastgoedsector verbeteren.

KATE is er voor ambitieuze taxateurs die hun eigen stempel willen drukken op de taxatiemarkt. Vanaf nu is het dus mogelijk om taxatierapporten aan ING aan te leveren via XBRL, in een custom-rapportagetemplate.

 

Contact

Klanten van KATE kunnen zich aanmelden op support@kateinnovations.com. Onze supportafdeling plant dan een afspraak in voor de activatie.

Heeft u andere vragen over het aanleveren van SBR-taxatierapporten via KATE Innovations, kunt u ook contact opnemen met support@kateinnovations.com

More news