Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

2 februari, 2023

Meer flexibiliteit met mobiele inspectietool van KATE

Iedere taxatie begint met de juiste data op de juiste manier optekenen. De mobiele inspectietool van KATE is daarbij een onmisbaar instrument.

Het grootste voordeel van de inspectietool is de flexibiliteit die het biedt. Je maakt via jouw mobiel gebruik van de tool en hebt hem dus altijd bij de hand. Dat betekent dat je altijd snel en efficiënt een inspectie kunt doen. De mogelijkheden van de KATE inspectietool zitten dus vrij letterlijk in je broekzak.

Foto’s die je maakt tijdens een inspectie voeg je direct toe aan het rapport of aan de mediabibliotheek. Dat werkt super simpel en intuïtief. Het bespaart een hoop gedoe met overzetten van afbeeldingen. Hetzelfde geldt voor het invoeren van de highlights van het gebouw. Ook handig is het feit dat je niet snel een pand of huisnummer vergeet, want je kunt ze makkelijk via de inspectietool raadplegen. Sowieso ga je veel beter voorbereid op pad.

Je hebt namelijk alle relevante informatie tot je beschikking via de inspectietool, die je ter plekke kunt raadplegen. Denk aan de voorbereiding door ondersteuning, de bijzonderheden of kadasterbijlage. Die kun je allemaal via je mobiel bekijken tijdens de inspectie.

Maar, neem het niet van ons aan. Probeer het zelf. Met de mobiele inspectietool bespaar je een hoop tijd. De informatie die je tijdens de inspectie invoert wordt direct gekoppeld aan het rapport. Dus eenmaal terug op kantoor kun je meteen verder. Zo houd je meer tijd over voor belangrijkere zaken dan administratie. Zoals je klanten adviseren, of nieuwe klanten binnenhalen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van de vernieuwde inspectietool en de taxatiesoftware van KATE? Het opzetten van jouw KATE taxatieomgeving is eenvoudig. Vraag vrijblijvend een demo aan via onderstaande knop.

More news