Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

9 maart, 2020

KATE lanceert recreatie platform

In samenwerking met Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij en Den Otter Van Vliet heeft KATE een speciaal taxatie platform ontwikkeld gericht op het taxeren van Leisure vastgoed. Naast een efficiëntere werkwijze is er een datastructuur ontwikkeld die het mogelijk maakt om digitaal data uit te wisselen met klanten, andere taxatie bedrijven en eigenaren. Naast het leisure vastgoed kunnen via hetzelfde platform ook BOG taxaties worden verwerkt.

Henk-Jan Kruidenier:”In deze specialistische markt is maatwerk geboden en KATE bleek in staat ons te voorzien in de behoefte naar veilige, snelle en efficiënte data uitwisseling met banken. Ook op het gebied van recreatie kunnen wij nu efficiency stappen maken met behoud van kwaliteit van onze rapporten.” Hier wordt gerefereerd aan o.a. de XBRL aanlevering die de drie grootbanken vragen. William den Otter:”Wij willen klaar zijn voor de toekomst en onze klanten op de beste manier van dienst zijn. Data zijn steeds belangrijker en brengen onze sector naar de volgende stap.”

KATE heeft als doel de gehele taxatie markt meer data gedreven te maken waarin de focus op kwaliteit ligt. Naast Leisure vastgoed zullen er meerdere specialisme worden toegevoegd. We houden iedereen op de hoogte.

More news