Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

Bedrijfsmatig vastgoed: Bedrijf Onroerend Goed (BOG)

KATE Innovations ondersteunt BOG-taxateurs met uitgebreide rapportages. Geschikt voor doelen zoals jaarrekeningen, belastingaangiften, financiering, verzekering, bedrijfsovernames, fusies, huurovereenkomsten en meer. Periodieke taxaties bieden inzicht in waardeontwikkeling, inclusief onder- en overwaardering t.o.v. de balanswaarde. Onze software automatiseert administratieve en repetitieve taken, wat de taxateur de ruimte geeft om te schitteren. Zo komen de expertise en onderscheidend vermogen van de taxateur volledig tot hun recht.

 

KATE Innovations als partner voor taxateurs

Ook benieuwd naar de voordelen van de taxatiesoftware van KATE Innovations voor de taxateur? Wij gingen in gesprek met Pascal van Boxtel van RSP Taxaties.

 

Taxeren van bedrijfsmatig vastgoed

Bij het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed (BOG), waaronder bedrijfsruimten, horecazaken, winkels en verhuurde woningen, draait het voornamelijk om de huurwaarde. De huurwaarde weerspiegelt de potentiële huurstroom van het vastgoedobject. Het doel van de taxatie bepaalt de specifieke eisen voor het rapport. Factoren in het waarde waardebepalingsproces zijn:

  • Pandgrootte
  • Grondwaarde
  • Invloed van bestemmingsplannen
  • Vergelijkbare transacties
  • Duurzaamheidsaspecten en eigendomssituaties

 

Om een nauwkeurige waardebepaling te krijgen, vult de taxateur bevindingen uit de meet- en beoordelingsronde aan met openbare informatie zoals kadastergegevens. Zo ontstaat een uitgebreid taxatierapport met de exacte waarde van het bedrijfspand en een gedetailleerde onderbouwing van de taxateur.

Bekijk nu onderstaande KATE producten en krijg ontgrendel de kracht van KATE Software

Producten die bij deze branche horen

Onze klanten

KATE's verhaal

KATE Innovations is in 2016 opgericht door Rutger Janssen, Erik Schlooz en Roderik Gerritsma. KATE Innovations komt voort uit frustratie die het inefficiënte taxatieproces oproept. Dit vroeg om een innovatieve oplossing.

Lees meer over ons