Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

De juiste documentatie voor een debt broker

KATE is diep geworteld in de vastgoedmarkt en begrijpt de complexiteit voor intermediairs en debt brokers. Onze producten omvatten het volledige spectrum van taxatie, van opzet tot beoordeling. Samen bouwen we aan een objectief en effici├źnt proces. Voor een intermediair of debt broker is het taxatierapport vaak een schakel in het hele proces. Het bevestigt de vastgoedwaarde voor de eigenaar en biedt helderheid aan financiers over de waarde en de financieringsomvang.

  • Het Distributie Systeem geeft intermediairs en debt brokers het voordeel dat de taxatie gelijktijdig met de financieringsaanvraag wordt ingezet, terwijl dit eerder in na elkaar gebeurde.
  • Op deze manier wordt het proces enorm versneld en ingekort naar enkele weken of sneller. Dit is van onschatbare waarde bij aanvragen waar snelheid essentieel is.
  • Het Beoordeling Systeem helpt intermediairs of debt brokers bij het interpreteren van taxatiedata en biedt marktinzichten.
  • Deze informatie kan worden ge├»ntegreerd in kredietvoorstellen aan de financier, waarmee je je kan onderscheiden en je expertise kan laten zien.

Bekijk nu onderstaande KATE producten en krijg ontgrendel de kracht van KATE Software

Producten die bij deze branche horen

Onze klanten

KATE's verhaal

KATE Innovations is in 2016 opgericht door Rutger Janssen, Erik Schlooz en Roderik Gerritsma. Lees meer over waarom KATE Innovations opgericht is.

Lees meer over ons