Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

7 mei, 2024

KATE gaat voor Goud

De afgelopen jaren is KATE Innovations uitgegroeid tot de meest innovatieve leverancier van taxatiesoftware in de vastgoedsector. Met de recente kapitaalinjectie van BORON, de investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen, kunnen we onze groeiambities verder versnellen.

 

KATE voor Goud🏆

Bij KATE leveren we graag topprestaties en werken we altijd toe naar het hoogst haalbare. Net zoals atleten die zich voorbereiden op de Olympische Spelen om die gouden medaille te veroveren.

 

In 2024 zetten we de volgende stap om onze groeiambitie te realiseren met de campagne ‘KATE voor Goud’. Dit doen we niet alleen, maar mét en voor onze klanten. Met toewijding en teamwork dat nodig is om die felbegeerde gouden medaille te halen! Deze campagne is drieledig:

  • Samen met onze klanten bouwen we als partners samen verder aan KATE.
  • We ontwikkelen onze software naar het volgende niveau.
  • We benutten het talent, kennis en kunde van ons team optimaal.

 

Klantfocus

Onze klanten hebben KATE Innovations altijd mede vormgegeven, onze software is ontwikkeld door en voor onze klanten. Met KATE voor Goud gaan we een stap verder. We willen nog beter begrijpen hoe we u optimaal kunnen bedienen. Dit doen we door het organiseren van klantsessies, informatieve bijeenkomsten en trainingen. Op deze manier betrekken we onze klanten actief bij de volgende fase van KATE Innovations en zijn we klaar voor de toekomst. Wilt u meedenken? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar rutger@kateinnovations.com.

 

Software

In 2024 introduceren we een volledig nieuw platform, waarin we meer dan 8 jaar ervaring meenemen. We integreren nieuwe technologieën zoals AI, maar zetten ook duurzaamheid beter op de kaart. Ons doel is om de software nog beter nog beter aan te passen aan elke unieke klant, zowel kleine als grotere organisaties. We creëren nog meer mogelijkheden voor maatwerk en flexibiliteit met 100% up-time garantie.

 

Team

Onze medewerkers vormen het hart van KATE Innovations. Succes behalen we alleen samen en met KATE voor Goud investeren we in ons team. Met trainingen en inspiratiesessies benutten we alle kennis en talent dat aanwezig is in ons bedrijf, om zo onze dienstverlening optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.

 

We zijn enthousiast over de toekomst en nodigen je uit om onderdeel te worden van deze reis. Samen gaan wij voor goud!

More news