Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

19 november, 2020

KATE Innovations lanceert Data Management Service

KATE Data Management Service
Drives trust into your data

 

Met de KATE Data Management Service lanceert KATE een nieuwe oplossing die organisaties in staat stelt op om basis van inzicht en controle het vertrouwen in de data-omgeving te vergroten. De nieuwe service geeft de mogelijkheid om interne en externe data te structureren, combineren, beoordelen en vergelijken. Hiermee wordt inzicht gegeven in de huidige datakwaliteit en de te nemen stappen richting hoogwaardige business-ready data. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om op gecontroleerde en veilige wijze data beschikbaar te stellen aan andere afdelingen binnen de organisatie. Hiermee werkt de volledig organisatie altijd met de meest up to date beschikbare data.

 

De service is de volgende stap voor KATE Innovations om naast het bestaande taxatieplatform ook andere afdelingen van vastgoedadviseurs en banken beter inzicht en controle te geven over data. KATE’s Data Management Service is een op zichzelf staand product binnen de portfolio van KATE Innovations.

 

De service heeft verschillende features zoals de Compview, hierin wordt data geografisch weergegeven. Ook beschikt het platform over een Transaction Rating Model, deze kwalificeert (met behulp van sterren) de volledigheid van de beschikbare data. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om connecties te maken met externe databronnen.

 

Erik Schlooz, Managing Director van KATE Innovations: “Met de KATE Data Management Service stellen we organisaties in staat om een goed beeld te krijgen van het huidige kwaliteitsniveau van transactiedata en hier actief management op te verrichten. Het belang van complete en gevalideerde data wordt steeds groter. Organisaties die nu inzetten op datakwaliteit zijn de koplopers van de toekomst.”

 

Organisaties moeten beter kunnen aantonen waarom hun data de beste data is, met de Data Management Service wordt het beter inzichtelijk.

More news