Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

16 december, 2021

Agrarisch taxatieplatform bereikt mijlpaal

Afgelopen jaar heeft het agrarische taxatie platform van KATE innovations een prachtige mijlpaal behaald. Een jaar na de lancering werd de 1250ste taxatie afgerond. Daarmee is het het meest gebruikte taxatieplatform voor de agrarische sector.

 

Het platform is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de agarische taxatiebranche. Hiermee is een belangrijke stap genomen in het digitalisering van agrarische taxaties. Door met een datastructuur te werken biedt het mogelijkheden om taxatierapporten in de toekomst via XBRL aan de grootbanken aan te leveren.

 

Erik Schlooz, CEO van KATE Innovations: “Meer dan 1250 taxaties in een jaar tijd is een geweldig resultaat. Een groot compliment aan de gebruikers van het eerste uur, die samen met ons het platform iedere dag beter hebben gemaakt.”

 

Agrarische rekenmodellen

Sinds september 2021 is het ook mogelijk om gebruik te maken van de rekenmodule. Deze module bestaat uit verschillende gevalideerde rekenmodellen voor verschillende taxatie doeleinden. Hierdoor kan de taxateur een volledige berekening digitaal uitvoeren volgens de NRVT standaarden.

 

Het Agrarische taxatieplatform is voor alle  leden van de NVM, VBO, NVR en Vastgoedpro beschikbaar. Meer weten? mail naar info@kateinnovations.com of neem contact op met de branchevereniging.

More news