Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

24 april, 2024

Fentener van Vlissingen investeert nogmaals in groei KATE Innovations

KATE Innovations, dé softwareoplossing voor taxateurs, ontvangt een kapitaalinjectie van BORON, de investeringmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen, om haar groeiambities te versnellen. De extra investering stelt KATE in staat om het team verder uit te breiden, haar bestaande producten te verbeteren en versneld een nieuw state-of-the-art softwareplatform te lanceren voor taxateurs, makelaars, financiers en eigenaren.

 

De markt is klaar voor digitalisering en innovatie

De adoptie van nieuwe technologieën en innovatie is de afgelopen twee jaar enorm toegenomen binnen de vastgoedsector. KATE zag daarbij de bereidheid van klanten om te investeren in digitale oplossingen sterk groeien. Dit bewijst dat de markt nu klaar is voor de volgende stap. Erik Schlooz, CEO van KATE: ‘Wij investeren al jaren samen met onze klanten in processen voor de Taxateur van de Toekomst. Met deze extra investering kunnen we opschalen, nieuwe technologieën zoals AI integreren, duurzaamheid nog beter op de kaart zetten en versneld nieuwe producten lanceren.’

 

Nieuw platform

Het team van KATE verwacht eind 2024 een volledig nieuw softwareplatform te lanceren. De vernieuwing van de software betekent een grote stap voorwaarts voor klanten en een verbreding van het productportfolio. KATE is vastbesloten om met dit toonaangevende platform de verwachtingen van taxateurs, makelaars, financiers en eigenaren te overtreffen. ‘Al zeven jaar is ons huidige platform in ontwikkeling en hebben we samen met onze klanten al veel verbeterd. Nu is het tijd om die waardevolle ervaring om te zetten in een nieuw platform als basis voor de toekomst. Zoals we zelf zeggen: ‘Het beste taxatieplatform, nu nog beter!’, voegt Erik Schlooz enthousiast toe.

More news