Demo aanvragen

Je bent slechts een klik verwijderd van het aanvragen van een demo. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

Technisch Consultant

19 oktober, 2023

Technisch Consultant

Word jij de nieuwe Technisch Consultant voor KATE? Heb jij affiniteit met vastgoed en IT? Ben jij oplossingsgericht en vind je het leuk om klanten te helpen bij technische problemen? Dan ben jij de persoon die KATE zoekt!

 

KATE als jouw werkgever

Kate Innovations is gevestigd in Utrecht met 16 medewerkers. Kate Innovations is een ambitieus en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in software ontwikkeling voor de vastgoedmarkt. Wat begon met het bouwen van een proces tool voor taxateurs in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor klanten binnen en buiten Nederland. Met dat platform bedienen zei o.a. grote internationale vastgoedadviseurs als Cushman & Wakefield, Jones Lang Lasalle, Savills en NAI. Maar ook internationale banken, taxateurs en investeerders.

 

Jouw rol als Technisch Consultant voor KATE

In de rol als Technisch Consultant werk je in een team met Business Consultants. Je hebt een gevarieerde baan met uiteenlopende vraagstukken. Je registreert en classificeert meldingen, ondersteunt gebruikers, lost problemen op en zet meldingen door en bewaakt deze. Als Technisch Consultant denk je mee met opdrachtgevers en Businesss Consultants om vragen over het door KATE ontwikkelde softwarepakket op te lossen en de implementatie te verbeteren. Ook kan het zijn dat je eens langs gaat bij de opdrachtgever wanneer problemen niet op afstand op te lossen zijn. Taken die bij deze functie komen kijken zijn:

 • Je verwerkt inkomende tickets via het systeem;
 • Je ondersteunt opdrachtgevers per e-mail of telefonisch;
 • Je ondersteund collega‚Äôs bij technische vraagstukken en migraties;
 • Je houdt je bezig met diverse ICT-werkzaamheden.

 

Jouw profiel

Als Technisch Consultant sta je mensen graag te woord en ben je een aanpakker. Je staat sterk in je schoenen en neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Klant- en servicegerichtheid staan bij KATE hoog in het vaandel. Ook herken je je in het volgende:

 • Je hebt tenminste een relevant afgeronde mbo opleiding;
 • Je hebt ervaring en/ of affiniteit met programmeren en programmeertaal;
 • Je hebt affiniteit met vastgoed en IT;
 • Je bent klant- en servicegericht.

Als je niet 100% overeenkomt met de functiebeschrijving, maar wel interesse en ambitie hebt in wat je leest, bieden wij jou e.v.t. graag een passende begeleiding aan!

 

Wat biedt KATE jou?

KATE biedt jou een uitdagende, veelzijdige functie, bij een groeiende en dynamische organisatie. Het is een organisatie waarin graag samengewerkt wordt, snel geschakeld wordt, maar zeker oog is voor elkaar. Naast hard werken is plezier net zo belangrijk. Van darten in de keuken, golven op de werkvloer en speciaal bier avonden, tot elk kwartaal een teamuitje. Ook verzorgd KATE elke dag een gratis lunch met vers fruit en lekkere snacks. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. KATE kent de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat past bij jou ervaring en kunde;
 • 24 vakantiedagen;
 • De flexibiliteit om thuis te werken;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Jouw sollicitatieprocedure

Heb je interesse om meer te horen over de functie van Technisch Consultant bij KATE? Dan volgt het volgende sollicatieproces:

Nadat we je cv hebben ontvangen volgt een telefonische kennismaking met de Recruiter. Tijdens deze kennismaking vertelt de Recruiter je over KATE en de uitdaging die er ligt. Je krijgt informatie over de cultuur, waar de organisatie staat en waar men naar toe wil. Daarnaast wordt op de functie ingegaan en krijg jij de mogelijkheid om jezelf te presenteren en alles te vragen wat je wilt weten. Ben je na deze kennismaking positief en zijn wij dat ook, dan word je voorgesteld aan KATE waar je in eerste instantie kennis maakt met Rutger Janssen en Niels Wever.

Ben jij de Technisch Consultant voor KATE? Reageer dan direct!

 

Neem contact op!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 1 MB.