Request a demo

You are just one click away from requesting a demo. Fill in the fields below and we will contact you as soon as possible.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

19 maart, 2019

KATE Innovations maakt digitalisering voor alle taxateurs in Nederland mogelijk

This message is for our Dutch-speaking readers

Dit doen wij door middel van het aanbieden van twee nieuwe taxatieplatformen, namelijk: KATE Business en KATE Premium.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het KATE Business taxatieplatform geeft u de kans om uw gehele werkproces te digitaliseren en optimaliseren. Mocht u behoefte hebben aan extra tools en functies, kunt u upgraden naar het KATE Premium of KATE Enterprise taxatieplatform.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De digitalisering van de vastgoedmarkt gaat in een rap tempo. Naast het volledig digitaliseren van het taxatieproces, bieden wij u de mogelijkheid om XBRL-bestanden (inbegrepen bij KATE Business, KATE Premium én KATE Enterprise) naar de bank te versturen en uw eigen rekenmodel eenvoudig te integreren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het KATE Business taxatieplatform is dan ook een duurzame oplossing voor de taxateur van vandaag waarin alle aanpassingen en ontwikkelingen rondom de digitaliseringseisen georganiseerd zijn zonder dat u hier last van ondervindt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wilt u naar aanleiding van dit nieuwsbericht meer informatie over het KATE Business taxatieplatform, of een van de andere twee taxatieplatformen? Neem dan contact met ons op!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Telefoon: +31(0)857737037
Mail: info@kateinnovations.com

More news