Request a demo

You are just one click away from requesting a demo. Fill in the fields below and we will contact you as soon as possible.

Call back

Fill in your name and phone number, and we will make sure to call you back within four hours!

Subscribe to Newsletter

Please fill in your name, organisation and email-address.

Stage Marketing & Communicatie bij KATE Innovations

10 januari, 2023

Stage Marketing & Communicatie bij KATE Innovations

Over KATE

KATE Innovations is een jong (5 jaar) en ambitieus groeiend bedrijf dat zich specialiseert in software ontwikkeling voor de vastgoedmarkt. Wat begon met het bouwen van een proces tool voor taxateurs in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor klanten binnen en buiten Nederland. Met ons platform bedienen we o.a. grote internationale vastgoedadviseurs als Cushman & Wakefield, Jones Lang Lasalle, Savills en NAI. Maar ook internationale banken, taxateurs en investeerders worden ondersteund door ons platform.

Samengevat ontwikkelen wij de fundering voor innovatie in de globale vastgoedmarkt. We zijn constant bezig om nieuwe innovatieve oplossingen toe te voegen aan ons platform om de markt nog sneller en eenvoudiger te transformeren naar een digitale sector. Een belangrijke stap in deze transitie is het leren van het gedrag van onze platform gebruikers. Op basis van deze kennis kunnen wij ons platform nog beter laten aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

 

Over jou

Als stagiair bij KATE zal help je mee of de uitstraling van het bedrijf te optimaliseren en de propositie zo scherp mogelijk neer te zetten. Je werkt direct samen met de algemeen directeur en de directeur business development.

Verder kan je als stagiair ervaren hoe het is om in een snelgroeiend internationaal bedrijf te werken en hoe producten van een idee tot eindproduct worden ontwikkeld. Ook persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel voor ons. We opereren als een team en helpen elkaar waar dit nodig is. Als team win en verlies je samen, dat is een kernwaarde in ons team. Wij streven ernaar dat jij zo veel mogelijk uit je stage kunt halen. Door de juiste begeleiding en een open cultuur binnen dit jonge bedrijf, zijn wij ervan overtuigd dat deze stage voor alle partijen een ontzettend leuke en leerzame tijd kan worden.

Heb je een vraag of ben je zo enthousiast geworden, dat je meteen de mogelijkheden wilt bespreken? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met Erik Schlooz. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie in ons kantoor, Dotslash Utrecht, in Utrecht, op circa 10 minuten van Utrecht Centraal.

Get in contact!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    • Sleep bestanden hierheen of
      Max. bestandsgrootte: 50 MB.